|
ULAŞ
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 01, 2010, 05:05:24 ÖS » |
|
Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.Ulaş da 9 ay anne sütü aldı.Emmesinde bir problem olmadı.Bu arada tiroid hormonuna baktırmayı unutmayın. 
|
|
|
|
|
|
Özgür bir insanın kahramanları olamaz.
|
|
|
|
İremcik
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 01, 2010, 07:14:53 ÖS » |
|
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz biran önce kavuşmanız dileğiyle sevgiler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aselim
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 04, 2010, 11:22:54 ÖÖ » |
|
galiba emziremicem ilk kizimi on ay emzirmistim sütüm cok gelmisti hep diodum bu sefer cocugumu yasina kadar emzircem diye ama sütüm gelmio belki hep emse gelirdi ama ben evde o hastanede evde makineyle cekip götürüyom ama her seferinde daha az gelmeye basladi sütüm moralim bozuk pasami sütümle besleyemicem cok üzülüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İremcik
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 04, 2010, 08:57:55 ÖS » |
|
üzülmeyin benim kızım bir hafta emememişti bende sağıp vermeye çalışıyordum hatta birkaç gün ağzına sıkmıştım sonradan yavaş yavaş emmeyide öğrendi. benimde sütüm fazla değildi artırıcı besinler tükettim hep azda olsa vermeye çalışın inanın anne sütü çok önemli bizim çocuklarımız çabuk hasta oluyorlar anne sütü inanın bu durumu en aza indiriyor sevgiler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aselim
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 07, 2010, 10:58:19 ÖÖ » |
|
arkadaslar bi sorum olcak cocuklarinizda kromosomlar nekadar fazla kac tane fazla? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ünzile
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 08, 2010, 02:33:31 ÖÖ » |
|
merhaba hosgeldınız.bebegınızde hosgeldı.emzırme problemlerını coğu anne yasıyor.ben 6 ay kadar emdırdım sayılır bazen sağarak verdım ama doktorum bunun pekte yararlı olmayacagını soyledı.elınızden geldığınce emzırmenızı tavsıye ederım vazgeçmeyın cunku gelısımıne cok yararı oluyor gercekten .tanıdıgım bazı anneler 2 yasına kadar emzırebılmıs.bıraz sabırla olur sanırım.hemde ağız kasları daha ıyı gelısır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aselim
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 08, 2010, 12:32:54 ÖS » |
|
bende kizimi 9ay emzirdim hep diodum ikinciyi yasina kadar emzircem diye ama sütüm makineyle sagmakta geri cekildi galiba cünkü ilk zamanlar cok cok geldi simdiyse cikmio hic.. pasamda cikmadi hala hastaneden gelsede emmeye baslasa sütüm iyice bitmeden cok üzülüyom su süt meselesine co istiyorum cünkü emmesini..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aselim
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 10, 2010, 10:42:58 ÖÖ » |
|
oglum cuma günü eve geliyoooooooo yasasiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikizler
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 10, 2010, 01:58:03 ÖS » |
|
 çok sevındım gözünüz aydın  allah mutlulunuzu daim etsin. 
|
|
|
|
|
|
CANIM YAVRUM 3 YAŞINDA
MERVEM;HERKES İÇİN BİRİSİN,BENİM İÇİN DÜNYAMSIN.
|
|
|
|
mertahsen
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 10, 2010, 02:12:01 ÖS » |
|
Gözünüz aydınnnnnnnnn 
|
|
|
|
|
|
Gül'üm 05.09.2005 doğumlu.
|
|
|
Julide
julide
Dost Üye

Teşekkür Sayısı 1
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 10, 2010, 07:42:31 ÖS » |
|
Hoş geldiniz biraz geç oldu ama yeni gördüm ben sizi ve yazmak istedim.Bu arada allah bağışlasın oğluşunuzu size.Benimde bebeklerimin arasında tam olarak 2 yaş var ve ben kızım doğduğunda hatta daha sonra dr. kontrolünde (1 haftalıkken)öğrendim eşime doğduğunda söylemişler fakat o bana söylememiş üzülmiyeyim diye neyse üzüldük tabi ama uzun sürmedi çünkü bir çözüm değil üzülünce hiçbirşey değişmiyor prensesime bir yararı yoktu.Bu arada benim birde oluşum vardı dimi ama onuda düşünmemiz gerekiyordu o yüzden kendimizi çabuk toparladık.Evet gelim sadede allah mutluluğunuzu daim etsin diyim ve kızınızı ihmal etmemeniz gerektiğini hatırlatayım ben herşeyi bıraktım ve kızımla ilgilendim oğluşum da garibim benim ilgimden mahrum kaldığı için tamamen babasına yöneldi.Hala daha hep babasını ister bir çocuk ağlarken anne diye ağlamazmı bizimki baba diye ağlar.Daha yeni yeni bana karşı iyi kreşe başladı ve birbirimizi özlemeye başladık o yüzden aramız iyi şimdi bizim yaşadığımız sorunları yaşamamanız için kızınıza şimdi daha çok ilgi göstermeniz gerekicek oğlunuz daha yeni doğduğu için çok birşeye ihtiyacı yok sadece anne sütü ve alt değiştirme(yaklaşık 5 ayınakadar).Lütfen bu yazdıklarım yüzünden kimse kızmasın ama o 2 yaşındaki yavruyuda unutmamak lazım.Zaten o bu değişikliye nasıl alışıcak birden eve bir bebek geliyor ve herkez onunla ilgileniyor kıskanıcak birde anneye en muhtaç olduğu bir zaman lütfen onu ilginizden mahrum etmeyin.Size çok ama çok kolay gelsin allah sabır versin.(şunu söylemeden geçmiyeyim bizimkiler resmen birbirlerine aşıklar evde en kötü insan benim anlıycanız)Oğluşunuzu ve kızınızı kocaman 
|
|
|
|
|
|
zeynep cansu 24.04.2008
|
|
|
|
aselim
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 11, 2010, 11:10:10 ÖÖ » |
|
yok canim ben kizimi ilgisiz birakamam.. Onun herseyi ögrenme zamani simdi babamizda iste sabahtan aksama kadar calisio iki cocukta benim ilgime muhtac ve insallah rabbimmin verdigi gücle sabirla ikisinede bakicam elimden gelinin daha fazlasini yapmaya calisicam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julide
julide
Dost Üye

Teşekkür Sayısı 1
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 11, 2010, 06:41:24 ÖS » |
|
Benim eşimde işteydi tabi ama benim kızımın aynı zamanda kalbinde de problem olduğu için sürekli hastahane hastahane gezdik arada olan oğluşuma oldu.Bende elbette ilgilendim ama bu yaşta biliyorsunuz daha çok ilgi istiyorlar ve kıskançlıkta var tabi bizimki kardeşinin hasta olduğunu biliyordu anlatmıştık(kalbinden)küçücük kafasıyla nasıl anladıysa tabi kardeşine hiç zarar vermedi ama bana karşı acayip tepkiliydi.Ben bunu anlatmak istedim sadece.Bu arada kalbi ve hipo tiroidi vardı benim kızımın doktorunuza bir danışın malum erken teşhis hayat kurtarır.
|
|
|
|
|
|
zeynep cansu 24.04.2008
|
|
|
|
Tatlı Kayra
|
 |
« Yanıtla #43 : Mart 12, 2010, 02:04:15 ÖÖ » |
|
Merhaba,
Eger yeni bebegin bakimina abi veya ablasini da dahil ederseniz daha kolay alisiyorlarmis.Mesela altini degistiriken bezini getirmesini veya yaninizda durup yapamasa bile size yardim etmesini isteyebilrisiniz.O zaman bebegi daha kolay kabulleniyorlarmis.
Yeni bebeginizle mutlu seneler gecirmenizi dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aselim
|
 |
« Yanıtla #44 : Mart 13, 2010, 01:41:27 ÖÖ » |
|
bugün hastaneden cikti oglusum. inanamadim kizim hic kiskanmio normalde baska bebegi kucagima aldigimda oda cikardi hep tepeme simdi öle yapmio gelio oksuyo dokunmadan önce soruo öpmek istediginde bana bakio öpiim diom öp dersem öpüyo bukadarini beklemiodum diodum evde harp kopar falan diye ama sükür simdilik bi sorun yok.. Benim oglan 35 haftalikken geldi erken dogum oldu sezeryanla ve simdi kilosuda az o yüzden eve saldilar ama elektronik alet verdiler hem kalp atislarini gösterio hem nefes problemi oldugunda onu gösterio biip biip ötüyo eger aniden bisi olursa diye. ilk yardim falan yaptim oglan hastaneden cikmadan aniden bisi olursa napmam gerek diye insallah bi sorun olmas ama iste tetbir aldik. 6ay makine bende kalcak eger daha fazla istersem daha fazlada kalabilio bence güzel bisi. uyurken mesela nefesi bazen gidio makine ötüyo hemen uyario. düzelincede gösterio düzelmezse susmuyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|