Down Sendromu
Eylül 10, 2010, 11:54:56 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum Kuralları  (Okunma Sayısı 1349 defa)
arzu
ARZU TİRYAKİ
Üst Yönetici

Teşekkür Sayısı 97
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Aralık 05, 2008, 06:46:14 ÖS »

Merhaba,

Forumumuza hoşgeldiniz. www.downsendromu.biz forumu Down Sendromlu insanlar hakkında bir forumdur. DS'lu bir çocuğunuz olabilir, bir tanıdığınız olabilir, bir öğretmen, terapist veya sadece bu konuda bilgi edinmek isteyen birisi olabilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluyuz. Forumumuzda yazı yazmaya başlamadan önce bu mesajı dikkatle okumanızı rica ederiz. Forumda geçerli olan kuralları ve sizden beklentilerimizi açıklayan bu yazıya uygun hareket etmenizi rica ederiz.

1-  Forum ortamında veya özel mesajlarınızda genel ahlak kurallarına, kanun ve yasalara aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde yazı yazmayınız.

2-  Bir mesaj yazarak kendinizi tanıtmanızı umuyoruz. Ancak bu zorunlu değildir, arzu ediyorsanız sadece izleyici olarak da kalabilirsiniz. Türkçeyi mümkün olduğunca doğru kullanmaya ve kullanıcı adınızı Türkçe olarak seçmeye özen gösteriniz.

3-  Sağlıklı ve canlı bir forumun gereklerinden biri olduğına inandığımız farklı fikirlere forumumuzda her zaman yer vardır, ancak karşınızdaki kişinin de farklı düşünmeye hakkı olduğunu hatırlayarak buna saygı göstermenizi bekliyoruz.Tartışmalarınızın karşılıklı saygı sınırları içinde olmasına özen gösteriniz.

4-  Forum üyelerinin özel mesaj adreslerine spam, reklam, tanıtım amaçlı mesaj göndermeyiniz. Mesajınızda çok büyük yer kaplayacak renk, boyut, kalınlık, smiley gibi efektler kullanmayınız. Büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelir ve aşırıya kaçmadan, yalnızca bağırdığınızı ifade etmek için kullanın.

5-  Mesajlarınız kişiye özel ise lütfen özel mesaj seçeneğini kullanınız. Forum konularına sadece genele hitab eden mesajlar yollayınız.

6-  Aynı mesajı sadece tek bir konu başlığında gönderiniz. Başlıklarınızda açıklayıcı olunuz. Hiçbir açıklayıcılığı olmayan "yardım edin", "lütfen dikkat", "acil" ve benzeri başlıklar kullanmamalısınız.

7-  Forum moderatörlerinden ve editörlerden özel mesajla teknik destek istemeyiniz. Resim ve video yükleme, avatar oluşturma konularında yardım istemeden önce ilgili bölümlerde yer alan mesajları okuyunuz. Yöneticilerimiz teknik destek amaçlı olmayan tüm özel mesajlarınıza açıktır.

8-  Bu forumda yazılan tüm yazı ve resim de dahil olmak üzere içerik konu yazarının izni olmadan başka bir yerde kullanılamaz.

9-  Yukarıdaki kurallara uymamanız halinde yöneticiler tarafından iki kez uyarılırsınız. Davranışınızın tekrarı halinde forumlardan uzaklaştırılırsınız.

10- Foruma yazılan konuların içeriği "etik-ahlaki- hukuki kurallara" aykırılık tespit edilirse bu tür konular yönetim tarafından silinecektir. Üyenin yazdığı herhangi bir konu yüzünden oluşacak yasal işlemlerde, mahkemenin talebi üzerine forum yönetimi kayıtlı bilgilerinizi yasal organlara vermekte serbestir. Bunun haricinde tüm bilgileriniz hukuki kurallar çerçevesinde, gizlilik ilkeleri doğrultusunca saklanacaktır.

Forumumuza katıldığınız için teşekkür ederiz.

Forum Yönetimi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Şiirler - kraloyun - Gazeteler - Küçük Sırlar
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.405 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu